Een kringloopwinkel moet volgens ons een leuke en spannende winkel zijn; maar wel één met een frisse uitstraling. De winkel moet schoon zijn en de klant moet zich er thuis voelen. Kringloop De Boedel kiest er bewust voor om met kleinere winkel in de wijk aanwezig te zijn. Een kringloopwinkel moet volgens ons ook een sociale functie hebben en mensen moeten er ook langs kunnen gaan om zomaar een praatje te maken.

Kringloop De Boedel werkt zonder subsidies maar heeft wel een aantal maatschappelijke doelstellingen:

MILIEU

Door goederen een tweede kans te geven ontziet Kringloop De Boedel het milieu. Dit willen we nog meer vorm geven door ook meubels te repareren en kleding te herstellen. Onze visie is dat  goederen op veel verschillende manieren kunnen worden hergebruikt.

ARMOEDEBESTRIJDING

Wij bieden onze goederen tegen een gunstige prijs aan; zodat ook mensen met een  kleinere beurs leuke en mooie artikelen kunnen kopen. Wij zullen ook regelmatig acties houden die gericht zijn op speciale doelgroepen.


ACTIEF IN DE SAMENLEVING

Kringloop De Boedel wil een actieve rol in de samenleving vervullen. Wij zullen daarom een deel van onze netto jaar omzet doneren aan de ouderzorg.

Wilt u meer weten over onze visie en ideeën neem dan contact met ons op; info@deboedel.nl
U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken onder telefoonnummer: 06 24 23 41 94
Kringloop "De Boedel"